Twilight Entertainment

     
Mario Mulder boeken / Inhuren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mario Mulder boeken?

Wilt u Mario Mulder (Bloed, zweet en tranen) huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Mario Mulder (Bloed, zweet en tranen) vindt u op deze pagina.

Wilt u Mario Mulder (Bloed, zweet en tranen) direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mario Mulder

In 2015 leerde Nederland Mario Mulder kennen door het TV programma ‘Bloed, Zweet en Tranen‘. In de jury zaten o.a. Dré Hazes Jr. en zijn zus Roxeanne. Mario schopte het tot de halve finale waardoor hij al snel landelijke bekendheid verwierf. Zijn schilderskwast mocht hij inruilen voor een microfoon, want een carrière als zanger was al snel geboren.

De Telegraaf maakte in 2016 een zesdelige docu over Mario zijn zoektocht naar een eigen geluid. En dat vond hij! Want na de
singles ‘Wat Een Geluk‘ en ‘Dansen Op De Maan‘ liet Mario Nederland in 2017 kennismaken met de opzwepende radio single ‘Waar Moet Ik Heen’.

Mario heeft zijn lange haren tegenwoordig weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt.

Mario Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mario Mulder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mario Mulder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mario Mulder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mario Mulder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.