Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
Mario Mulder boeken / Inhuren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 875,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mario Mulder boeken?

Wilt u Mario Mulder (Bloed, zweet en tranen) huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Mario Mulder (Bloed, zweet en tranen) vindt u op deze pagina.

Wilt u Mario Mulder (Bloed, zweet en tranen) direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mario Mulder

Mario Mulder covert het Nederlandse lied op zijn eigen manier. Mario is geboren en getogen in Den Haag en opgegroeid in een volksbuurt, De Gaarde. Daarmee ook een een ras hagenees en luisterde hij vanaf jongs af aan Nederlandstalig volksmuziek.

Zonder al te veel bij stil te staan groeide Mario uit tot een graag geziene gast op feestjes, dankzij zijn nuchtere en vrolijke instelling en bovenal vanwege zijn mooie zang.
Mario zijn hart ligt dichtbij de liedjes en muziek van André Hazes en daarom vind hij het zo leuk om zijn liedjes in zijn set te zingen. Hij vind het geweldig dat de mensen zo leuk en vrolijk reageren en wil daarom ook verder gaan met zingen!
Vanuit de bouw op het podium, mario's droom komt uit!

Hij deed mee aan het televisie programma the winner takes it all en tot de halve finale in bloed zweet en tranen! Mario is nu ook hard aan t werk met zijn muziekale vrienden, om een single uit te kunnen brengen. Vol trots en passie gaat Mario een leuke tijd tegemoet, met veel optredens, muziek en vooral plezier. Mario Mulder, een markant figuur, dat niemand onberoerd laat!

Mario Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mario Mulder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mario Mulder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mario Mulder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mario Mulder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.