Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mario de Pizzabakker boeken?

Mario de Pizzabakker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mario de Pizzabakker

Wilt u Mario de Pizzabakker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mario de Pizzabakker

Daar komt Mario de Pizzabakker aangereden op zijn brommer. Excusi dat hij nu pas komt voor de pizza die u gisteravond besteld had. "Iek heb hier die pizza's van giesteren. Ies mijn specialiteit." Gister liep alles fout: brommerpech, ruzie met de vrouw en de brug stond open. Maar nu is hij er wel! Met zijn charmante italiano-glimlach probeert hij u te vermurwen.

U kunt ook ter plekke vast een nieuwe bestelling bij hem plaatsen. Hij bezorgt in Nederland! Voor de verdere plekken moet hij dan wel de dag ervoor al vertrekken om op tijd te zijn. "Iek ga deze keer echt voor oe zorgen datte pizza ook echt op tijd komt. Kaaik ien mijn blauwe ogen: je koent mij vertrouwen."

Mario de Pizzabakker woont nu 12 jaar in Nederland, hij heeft een Nederlandse vrouw, Margarita. Dat is dan ook zijn favoriete pizza. Nederland is inmiddels ook een beetje zijn land geworden. Al blijf je horen dat hij uit Italië komt. Daarom praat hij dan ook graag met iedereen, om zijn Nederlands te verbeteren.

Italië mist hij niet meer, alleen wel de familia daar. Zijn hart blijft immers altijd Italiaans. Daarom is het zo fijn dat één van de mooiste produkten van zijn land mag rondbrengen: pizza's. Zijn motto: "Met die pizza aan de deur, krijgt uw leven wat meer kleur". Op een feest of evenement krijgt Luigi gelukkig nooit klachten, ook al zijn het dan de pizza's van gister. Als men hoort welke "oengelooflijke pech" hem heeft getroffen, vergeeft men hen onmiddellijk. "Mille grazie".

Mario de Pizzabakker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mario de Pizzabakker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mario de Pizzabakker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mario de Pizzabakker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mario de Pizzabakker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.