Twilight Entertainment

     
Memory Monroe boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken?

Marilyn Monroe imitator / look a like Memory Monroe boeken?

Wilt u Memory Monroe huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Memory Monroe vindt u op deze pagina.

Wilt u Memory Monroe direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marilyn Monroe Memory Monroe

Memory Monroe Door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw.
Organiseert u een jubileumfeest, verjaardag, fotoshoot, P.R. evenement, prijsuitreiking, verrassingsactie, themafeest (fifties, Hollywood, Vegas, glitter and glamour) of tv-show?
Memory Monroe is de perfécte act voor ál deze gelegenheden en zal een onvergetelijke indruk achterlaten.

Memory Monroe laat Marilyn Monroe herleven!

Memory Monroe maakt speciaal voor de gelegenheid op maat gemaakte teksten waardoor zij ook een zeer bijzondere presentatrice is om o.a. uw (product)presentaties, openingen en beurzen te hosten.
Memory Monroe is o.a.  te boeken als speciale openingsact, waarbij zij uit een taart springt of samen met de eregast een handafdruk in een “walk of fame tegel” plaatst.

Zij is te boeken voor een Meet & Greet én als live gezongen tape act.

De opwaai scène is dé perfecte afsluiting van haar act.
Heeft u een avondvullend programma nodig? Memory Monroe is ook te boeken met haar Mocambo Club showcombo, met The Residence Big Band of met het Nederlands Blazers Ensemble.

Voor een ultieme Monroe ervaring boekt u “the Best of Monroe show”.

Memory Monroe, videobeelden van Marilyn, snelle kledingwissels en hoogstaand licht en geluidstechniek brengen u het beste van Marilyn Monroe .Memory Monroe is ook te boeken met de show “Gentlemen Prefer Blondes- Take Two” . Een spetterende duo liveshow aangevuld filmbeelden, diverse outfits en dialogen uit de film Gentlemen Prefer Blondes. Memory Monroe is een bijzonder populaire Marilyn Monroe imitator en treedt op over de hele wereld.
Zij heeft in april 2011 in Engeland tijdens de Ultimate Tribute Contest een award gekregen voor “Best European Marilyn Monroe tribute act”. In 2012 is zij regelmatig te zien geweest in Nederlandse en internationale tv programma's. 

Deze programma's deden verslag van Memory's aanwezigheid in Cannes tijdens het filmfestival en in Hollywood voor de herdenking van Marilyn's overlijden 50 jaar geleden.Ook kranten en magazines besteden aandacht aan deze bijzondere artiest en er zijn dan ook artikelen over haar te lezen in onder andere het Algemeen dagblad, Excellent Bussiness, de Esta, en de nieuwe Revue, Hurriyet (Turkse krant). Domenico Dolce van Dolce & Gabbana heeft haar speciaal voor zijn 50ste verjaardag naar Milaan over laten vliegen voor een optreden op zijn VIP feest, waar onder andere J.Lo en Dita von Teese aanwezig waren.

Toen zij Dolce & Gabbana toezong:  “Thank you Dolce and Gabbana for all the things you’ve done, the dullness is gone,  since you designed the sexiest, to make women shine, we thank you so much”  waren die zo onder de indruk dat zij enthousiast riepen: “de volgende show dragen we op aan Marilyn”.

Enkele reacties op Memory Monroe :

‘Dear Memory, Thanks a lot for your appearance ( show) at the DOLCE & GABBANA party in Milan on September 25th 2008. Your Marilyn was absolutely perfect! Sincerely Yours!

Alex Carrera (boekingsagent in Italie)


“Memory, You are a great actress!”

Leonardo Pieraccioni en Vittorio Cecchi Gori  (Italiaanse regisseur en producent van “La Vita é Bella”)“The best Marilyn Impersonator here in the UK is not even in the same league as you”

“You’re the reincarnation of Marilyn”

Jim Tait (artiestenpromotor in Engeland).

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marilyn Monroe Memory Monroe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marilyn Monroe Memory Monroe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marilyn Monroe Memory Monroe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marilyn Monroe Memory Monroe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.