Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meet & Greet, zang
Volledige prijslijst

Marilyn Monroe Look a Like boeken?

Marilyn Monroe Look a Like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marilyn Monroe Look a Like

Wilt u Marilyn Monroe Look a Like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marilyn Monroe Look a Like

Maggy schittert als Marilyn op uw feest, of opening. Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige persoonlijk toe, (Mmmmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto..

De act duurt ongeveer 30 minuten, maar dit is in overleg aan te passen. De prijs is afhankelijk van de inhoud van de act (met of zonder zang) en de tijdsduur.

Er kunnen foto’s met gasten worden gemaakt die dan meteen afgedrukt worden, hier is een meerprijs aan verbonden.

Marilyn Monroe Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marilyn Monroe Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marilyn Monroe Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marilyn Monroe Look a Like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marilyn Monroe Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.