Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marijke Helwegen boeken?

Marijke Helwegen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marijke Helwegen

Wilt u Marijke Helwegen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marijke Helwegen

Marijke Helwegen is het gezicht van de facelift in de breedste zin van het woord. 'Facelift' is hét toverwoord voor renovaties, nieuwe bedrijfslogo's en verbeterde producten. In economische zware tijden wordt bij voorkeur verfrist in plaats van vernieuwd. Zo wordt de levensduur verlengt en de houdbaarheidsdatum uitgesteld.

Aangezien Marijke Helwegen de personificatie is van de facelift, is zij bij uitstek geschikt om een facelift binnen uw bedrijf te presenteren aan uw gasten, klanten en de pers. Marijke maakt de (her)opening van uw bedrijf of de presentatie van uw hernieuwde product tot een glamourvolle happening. In de presentatie die Marijke geeft legt zij een link tussen de metamorfose van een vrouw en de facelift van uw bedrijf.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van cosmetische chirurgie is zij als geen ander in staat om met verve onder woorden te brengen hoe belangrijk het is om de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk, tussen lichaam een geest. Bovendien is zij met haar aanbiddelijke zachte 'g' een veelgevraagd spreekster op zowel zakelijke als culturele conferenties.

Natuurlijk is Marijke Helwegen ook beschikbaar met haar prachtige duiven voor elke bijzondere gelegenheid. Samen met de witte vredesduiven en verschillende sierlijke en elegante aankleding verzorgt Marijke op locatie allerhande openingen en ceremonies. Desgewenst laat Marijke ook een aantal van haar duiven los om de vreugde nog verder te verhogen.

Marijke Helwegen boeken?

Marijke Helwegen is onder andere te boeken voor:

- Openingen (in combinatie duivenact)
- Presentaties
- Ceremonies
- Introducties
- Speeches
- Bruiloften

Marijke Helwegen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marijke Helwegen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marijke Helwegen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marijke Helwegen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marijke Helwegen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.