Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van o.a Idols
Volledige prijslijst

Marieke van Ginneken boeken?

Marieke van Ginneken boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marieke van Ginneken

Wilt u Marieke van Ginneken direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marieke van Ginneken

Marieke is al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. Vanaf haar 8e levensjaar danst ze erop, in de meest uiteenlopende stijlen. Van Street tot Klassiek, alles passeert de revue.

Op haar twaalfde krijgt Marieke haar eerste gitaarlessen van haar vader. Als ze 15 is gaat Marieke naar de theaterschool. In deze periode wordt de basis gelegd voor de zangcarrière van Marieke. Naast toneellessen gaat ze namelijk ook zanglessen volgen aan muziekschool “de Nieuwe Veste”, in Breda. Ze volgt lessen in verschillende zangstijlen, workshops in podiumtechniek en doet veel bandervaring op. Drie jaar later doet Marieke auditie voor de Musical Academie in Tilburg. Ondanks het feit dat ze glansrijk door alle rondes heen komt, wordt ze niet aangenomen. Zelfs na een operatie aan haar stembanden is haar stem nog steeds te hees voor musical, wordt haar verteld.
Na musicals probeert Marieke het in de popmuziek. Samen met producer Eeg van Kruysdijk wordt de meidenband “She Said” op gericht. Platenmaatschappij Warner Music ziet er wel wat in, en brengt een single uit: “Don’t you know why”. Ondanks het feit dat de clip in ruime mate gedraaid wordt op TMF en MTV, wordt de plaat niet opgepikt door de radio, en slaat niet aan bij het grote publiek. Na twee jaar hard werken wordt She Said opgeheven.

Op dat moment wordt door een vriendin de auditie voor Idols onder haar aandacht gebracht. Marieke schrijft zich in en komt na een groot aantal rondes in de finale. Op het moment dat ze als vijfde de finale uitgaat, kan ze terugkijken op een geslaagd avontuur: Marieke is van het ene moment op het andere een naam geworden in muziekland. Niet alleen het Nederlandse publiek, maar ook platenmaatschappij Dino Music heeft aangegeven in Marieke te geloven. Dit heeft geresulteerd in haar single “Just be happy”. Haar tweede singel "I'm a fool" wordt geen hit. Echter ze geeft niet zo snel op. Ze komt terug als duo met haar zus Aukje (Charlie uit GTST). Hun eerste singel heet "Be where You Wanna Be".

Marieke van Ginneken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marieke van Ginneken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marieke van Ginneken wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marieke van Ginneken. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marieke van Ginneken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.