Twilight Entertainment

     
Marianne Weber boeken / Huren ? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met John de Bever
Volledige prijslijst

Marianne Weber boeken?

Marianne Weber boeken?

Wilt u Marianne Weber huren voor een optreden?Wij informeren u vrijblijvend over de kosten / prijs van een optreden. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Marianne Weber vindt u op deze pagina.

Wilt u Marianne Weber direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marianne Weber

Marianne Weber heeft haar kwaliteiten als zangeres inmiddels al lang bewezen tijdens de vele optredens in het land die zij heeft gedaan. Tijdens de optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans bij Marianne. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen, ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens. ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne Weber .

Marianne Weber, de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied, werd door de Zangeres zonder Naam zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’.

De solocarrière van Marianne Weber begon toen ze in 1992 op zoek ging naar een nieuw producersteam. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg, die de hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is’ schreven en produceerden. De nuchtere Hollandse zangeres stond aan het begin van een veelbelovende zangcarrière. De erkenning vanuit de platenbranche ontving Marianne later in de vorm van een Edison voor haar album ‘Diep in mijn hart’. Er volgden nog vele successen, zoals te horen is op haar albums ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’ en ‘Jou vergeet ik niet’ en ‘Alleen voor jou’.
Eén van haar grootste successen was de duet-CD met, de toen nog rijzende ster, Frans Bauer. De combinatie Weber en Bauer bleek een enorm succes. Na het succes van de hitsingle ‘De regenboog’ brak het album alle toenmalige records.

Het levenslied ligt Marianne nauw aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek en ziet het als een stukje van haar cultuur; die muziek zit in haar bloed. Ze kan zich niet voorstellen ooit ander repertoire te gaan zingen. Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar, alsmaar groeiende, publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen. Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik.

Marianne Weber boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marianne Weber zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marianne Weber wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marianne Weber. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marianne Weber te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.