Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mariachi Duo boeken?

Mariachi Duo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mariachi Duo

Wilt u Mariachi Duo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mariachi Duo

Mexicaans mariachi duo Los del Sol brengt in prachtige Mariachi kostuums (traje de Charro met Sombreros) een breed Mexicaans repertoire met o.a.:
•    Bekende Rancheras (Alla en el Rancho Grande, Adelita, Cielito lindo)
•    Sfeervolle romantische Mexicaanse mariachimuziek waar menig hart sneller van gaat kloppen (Volver, el Rey, La media vuelta)
•    Bekende boleros van "los Panchos" (Besame mucho, Ansiedad, Historia de un amor)
•    Mexicaanse cumbias van o.a. Antonio Banderas, Selena, Thalia en Ana Gabriel.
•    Texmex muziek van o.a. Grupo Brindis en Grupo Bronco
•    Bekende swingende meezingers zoals La Cucaracha,
Guantanamera, La Bamba.
•    Eigen Mexicaanse nummers van Los del Sol

Bij ieder thema wordt de geluidsinstallatie anders gecamoufleerd, als rijdende palmboom, of als rijdende kerstboom etc.
Ook kan Los del Sol al lopend versterkte muziek maken, zonder dat een kwaliteitsverschil merkbaar is. Tijdens het zingen en muziek maken, zorgen wij ook altijd voor kinderanimatie en entertainment van jong en oud. Al zingend draaien wij de mooiste ballonfiguurtjes!

Het geluidsvolume wordt altijd aangepast aan de wens van de klant (kan ook op akoestisch niveau) Deze act is geschikt voor vele toepassingen, o.a. voor winkelcentra, braderieën, beurzen, kinderanimatie, recepties, ontvangstacts, entree-acts, dinershows, restaurants etc..

Mariachi Duo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mariachi Duo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mariachi Duo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mariachi Duo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mariachi Duo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.