Twilight Entertainment

     
Floris van Bergen
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mari van de Ven boeken?

Mari van de Ven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mari van de Ven

Wilt u Mari van de Ven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mari van de Ven

Mari van de Ven is bekend als dé glamour visagist of kapper van Nederland. Hij kan voor diverse aktiviteiten ingezet worden tijdens events, bruiloften etc. Mari is op drie manieren te boeken, zoals hieronder beschreven.

Bruids Make Up Mari:

Altijd al de glamour uitstraling willen hebben van bekende namen als Yolanthe Cabau van Kasbergen, Wendy van Dijk of Sylvie van der Vaart op de belangrijkste dag van je leven?

Mari van der Ven is een van de meest gevraagde make up en hair artists in de Nederlandse showbizz en nu bereikbaar voor iedereen! De afgelopen jaren lieten honderden vrouwen hun bruids make up door Mari verzorgen. Laat deze kans niet liggen!

Inclusief Proef kapsel & Make Up en Hairstyling op de trouwdag.

Make Up en Haar by Mari:

Er uit zien als de vele sterren die door Mari worden verzorgd? Dit is je kans! 2/3 uur haar en make up verzorging.

Workshop:

Heeft u een bedrijfsfeest en/of wilt u een complete verzorging voor uw medewerkers? Leer alle kneepjes van de bekendste make up en hair stylist van Nederland! Mari komt met zijn team van 4 assistenten een complete workshop geven. Welke kleuren gebruikt u in welk seizoen? Hoe maak je het beste je ogen op? Welke foundation gebruik je voor welke huid? Hoe krijg je langere wimpers? Alle trics en trucs komen aan bod.

Inclusief: make up materialen, haar materialen, assistenten & Mari. Exclusief: licht, spiegels en geluid.

Mari van de Ven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mari van de Ven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mari van de Ven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mari van de Ven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mari van de Ven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.