Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marco V boeken?

Marco V boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marco V

Wilt u Marco V direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marco V

Afkomstig uit Nederland, Marco Verkuilen heeft een solide reputatie als een van de meest inventieve, creatieve en diverse DJ/Producer vandaag de dag. Door constant zijn stijl te ontwikkelen en te tweaken heeft hij veel vernieuwde tracks op zijn naam staan. De meeste recente releases ‘Ngorongoro’, ‘Chogan’ & ‘Nashoba’ zijn opgepakt en hebben support van de hedendaagse top DJs. Als producer heeft hij muziek geremixed van mainstream sterren zoals Madonna, Nicole Scherzinger & 50 Cent en James Blunt, maar ook opkomende sterren zoals Nervo en Galantis. Marco heeft residenties gehad in de meest toonaangevende clubs zoals, Privilege en Ministry of Sound en het internationaal bekende Sensation .

Muzikaal heeft hij zijn grenzen verlegd met verschillende dance sub-genres zoals, techno, trance, house en progressive die samen zijn V sound vormgeven. Zijn eerste track ‘Luvstruck’, uitgebracht onder de naam Southside Spinners was een grote internationale hit. Samen met releases zoals, ‘God’, ‘Simulated’,’Automanual’,’C:/del*.mp3’,’False Light’, en ‘Second Bite’ heeft hij zichzelf op de kaart gezet in de electronische dance scene. Bootlegs zoals The Killers ‘Mr Brightside’, Sonique’s It Feels So Good’ en Blaze’s ‘My Beat’ zijn opgepakt door namen zoals Avicii, Thomas Gold, David Guetta the Swedish House Mafia en Dada Life.

Op de leeftijd van 17 jaar heeft hij een spot weten de bemachtigen in de Danssalon in Eindhoven, waarna Marco voor een steeds groter publiek kwam te staan. Noemenswaardige daarvan is Innercity, het eerste en op dat moment grootste indoor evenement van Nederland. Naast Innercity heeft hij niet stil gezeten, wereld top festivals zoals Creamfields, Mayday, Mysteryland, Nature One, Kanzantip, Dance Valley, Global Gathering en Tomorrowland staan ook op het lijstje van Marco.

Marco V boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marco V zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marco V wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marco V. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marco V te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.