Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marco Roelofs boeken?

Marco Roelofs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marco Roelofs

Wilt u Marco Roelofs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marco Roelofs

Marco Roelofs (Nederland 1974) is een veelzijdige creatieve alleskunner. Hij zingt, speelt gitaar, componeert, schrijft, presenteert, acteert en is geschoold journalist en cabaretier/theatermaker.

In ruim 23 jaar schreef Marco ruim 140 liedjes voor punkband Heideroosjes. De ruim 1500 concerten die hij gaf van Japan tot de Verenigde Staten maken hem een veteraan. Onderscheiden met een Nederlandse Grammy bovendien. Maar ondanks die ruime staat van dienst vertoont hij geen spoor van slijtage .

In 2012 verscheen Marco's eerste boek 'Kaal'. Zijn debuut mocht zich verheugen op uiterst positieve recensies. Ondertussen reisde Marco met een gelijknamige theatervoorstelling door Nederland en België. Keihard en vol energie!

Marco Roelofs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marco Roelofs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marco Roelofs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marco Roelofs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marco Roelofs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.