Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Marco Kraats boeken?

Marco Kraats boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marco Kraats

Wilt u Marco Kraats direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marco Kraats

Marco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al 8 jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen! Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert. Met 8 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Party Awards gekregen! Na samenwerkingen met collega’s als Feest DJ Maarten, Party DJ W, Jerick, Feest DJ Barry heeft Marco nu een samenwerkingsverband met DJ Maurice die mede verantwoordelijk is voor het succes van bijvoorbeeld Snollebollekes.

Marco’s laatste single, een feestversie van Claudia de Breij en Jeroen van de Boom’s hit ‘Mag ik dan bij jou’ , bleek nu een schot in de roos en is inmiddels meer dan 200.000 x bekeken op Youtube. Ook heeft de plaat veel aandacht gekregen op onder meer 3FM, Slam, Veronica en Radio 538. Zijn bewerking van de Gangnam Style (Bami Pangang Style) is zelfs al een half miljoen keer bekeken!

De optredens van Marco staan voor 100% feest!

Marco Kraats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marco Kraats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marco Kraats wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marco Kraats. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marco Kraats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.