Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Marco Kanters boeken?

Marco Kanters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marco Kanters

Wilt u Marco Kanters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marco Kanters

Marco Kanters geboren op 26 juli 1979 in het dorpje Moerdijk. Eind jaren 90 ging zijn carriere van start. zijn allereerste optredens waren in zijn  stamcafé “cafe De Kwip” te Zevenbergen. Eigenaren Kees Quispel en Anita Quispel hebben Marco in zijn begin jaren erg geholpen ( en nog ! ) Al gauw was zijn eerste single een feit “De nacht is lang..niet lang genoeg” geschreven door Kees Quispel. Van deze single gingen er ruimen 2400 st. van over de toonbank. Daarna volgen hits als: Toemba, Ritsen, De Mallemolen, T’is gezellig, My little lady, Proost op de dag, Boem Boem Boem enz.

Marco Kanters boekingen

Marco staat al jaren bekend als de sympathieke gezelligheidszanger en heeft inmiddels heel Nederland kennis laten maken met zijn muziek! Zo was Marco o.a. te zien tv progamma’s als: Jensen, Hart voor Nederland, Brabant party, hart voor Muziek, Netwerk, Brabant toppers, e.v.a.

Nu, 2016, zit Marco bijna 20 jaar in het vak en heeft recentelijk zijn nieuwste hit uitgebracht “Het hoeft niet meer””.

Marco Kanters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marco Kanters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marco Kanters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marco Kanters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marco Kanters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.