Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Marco de Hollander boeken?

Marco de Hollander boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marco de Hollander

Wilt u Marco de Hollander direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marco de Hollander

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Het leven is te mooi” en “Mijn Vriend” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een  mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Op 1 mei 2013 kwam de single “Gooi nog een keer de glazen vol” uit, een frisse zomerse feest single geschreven door Peter van Noort (schrijver van o.a. Will Tura, Peter Beense & Willy Sommers). Marco de Hollander heeft de videoclip voor deze single opgenomen in het zonnige Turkije. Marco de Hollander stond met deze single in alle gerenommeerde Nederlandse hitlijsten.

De nieuwste single van Marco de Hollander heet “Er is een wonder geschied”. Een gezellige ‘Marco de Hollander’ plaat met een zeer aanstekelijke melodie. Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert is verantwoordelijk voor de productie en het originele arrangement. “Er is een wonder geschied” bezit een vernieuwende sound, geïnspireerd door het Honky Tonk genre uit de jaren ’50 en ’60. De eigentijdse tekst komt uit de pen van Ton Wolter.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Marco de Hollander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marco de Hollander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marco de Hollander wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marco de Hollander. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marco de Hollander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.