Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marcelino Wunderlich boeken?

Marcelino Wunderlich boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marcelino Wunderlich

Wilt u Marcelino Wunderlich direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marcelino Wunderlich

Marcelino Wunderlich is een alter ego van Ruben Nicolai. Wunderlich is de zoon van Klaus Wunderlich, een Duits muzikant.

Het personage ontstond in het BNN-televisieprogramma Ruben vs Katja, waarin Nicolai in verschillende opdrachten strijdt tegen Katja Römer-Schuurman. In aflevering 3, die in het teken stond van Duitsland, moesten de presentatoren een schlager schrijven en zingen. Hun liedjes werden beoordeeld door Dennie Christian. Met het liedje “König Alcohol” verloor Ruben het van Katja.

Marcelino Wunderlich was ook te zien als presentator van het Coen und Sander Fest van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de Heineken Music Hall op 29 november 2013, en bij Serious Request op 21 december 2013. Op 23 december 2013 kwam het kerstnummer “Bitte Schnee” uit op iTunes, waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan Serious Request.

Marcelino Wunderlich boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marcelino Wunderlich zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marcelino Wunderlich wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marcelino Wunderlich. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marcelino Wunderlich te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.