Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marc Canto boeken?

Marc Canto boeken / huren voor een optreden

Wilt u Marc Canto huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Marc Canto vindt u op deze pagina.

Wilt u Marc Canto direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marc Canto

Marc Canto de in Vlaardingen geboren, muzikaal begaafde zanger, kreeg al vanaf 12-jarige leeftijd klassieke zangles. Vanaf zijn 20ste jaar zette Marc zijn schreden op het showbusiness pad met optredens als zanger. Twee jaar later was de tijd én zijn stem rijp om een professionele muziekcarrière te beginnen als tenor.

Lessen van Caroline Kaart en masterclasses van Christina Deutekom hadden zijn stem tot volledige volwassenheid gebracht. Marc behaalde een finaleplaats in de Soundmix Show met een nummer van Andrea Bocceli en schitterde in het TV- programma ‘Una Voce Particulare’, gepresenteerd door Ernst Daniël Smid. In 2007 nam hij een cd op met 'pharos', een produktie waarmee hij als 'vaste' huiszanger regelmatig te zien is in het businessprogramma van Harrie Mens.

Deze unieke 'zeeuwse' tenor is zeer geliefd door zijn optredens in Nederland en Duitsland. Ook gaf hij concerten in Zuid Amerika. Door zijn 3 ½ - octaven stem en zijn onuitputtelijke aanhoudende noten, weet hij het publiek te betoveren en te vervoeren. Luister en geniet!

Marc Canto boeken

Hieronder vind u enkele titels welke door Marc Canto zijn uit te voeren. Uiteraard is dit niet alles. Marc's repertoire wordt nog steeds uitgebreid.
Op verzoek kan Marc ook een speciaal nummer instuderen. Informeer naar de mogelijkheden.

Mama, Nessum dorma, Night in white, Passera, Peramore, Somewhere, Without you, Unchained melody, All by my self, Everytime i look at you, Romanza, Ti Amero, Unbreak my Heart, Granada, Parelvissers, Perhaps Love, Vivo per Lei, Extrano, Ave Maria, Aria e Memoria, Niets is o heerlijk, Mi Manchi, Barcarolle, Besame Mucho, Because we believe en vele andere titels.

Marc Canto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marc Canto zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marc Canto wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marc Canto. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marc Canto te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.