Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Manro Out of the World boeken?

Manro Out of the World boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Manro Out of the World

Wilt u Manro Out of the World direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Manro Out of the World

De duiven zijn overvleugeld door elektronica. Het pak speelkaarten is nagenoeg uit het repertoire verbannen.

De goochelaar is illusionist geworden. Illusionist/goochelaar Manro groeide uit tot een nationaal begrip, moeiteloos krijgt hij 1500 mensen op de banken. Maar de kleine zelfstandige van weleer heeft zich ook ontwikkeld als zakenman. Drie man in vaste dienst. En op het industrieterrein in z’n woonplaats is achter een zwarte gevel met spiegelende ramen een imposant gebouw verrezen als kantoor en studio. “ Je moet met je tijd mee”, zegt hij zelf.

Roland Potman (Manro), ”Roland met de duiven” werd hij vroeger in z’n woonplaats genoemd. Veelal met ontzag, soms klonk 'n beetje cynisme door. Van dat laatste heeft hij zich nooit iets aangetrokken.

“Goochelen was z’n passie, hij wilde niks anders. Het stond voor hem steeds als een paal boven water. Alleen op deze manier zou wenste hij aan de kost willen komen”. Op 18-jarige leeftijd draaide hij al 140 voorstellingen per jaar. Hij heeft er zelf een eenvoudige verklaring voor. “Als je echt iets wilt en je hebt er ook het talent voor, dan moet dat lukken”.

In z’n privé woning, waarvan de schoorsteen wordt gesierd door een enorme zwarte goochelaarshoed, blaakt Manro van zelfvertrouwen. Z’n glimlach is ontwapenend edoch  z’n houding is ingetogen. Hij staat liever voor een volle zaal met mensen. Hij is de perfectionist die zijn optredens altijd goed voorbereid.

Samen met assistente Lois neemt hij het publiek mee op een reis vol even magische alsmede huiveringwekkende illusies.

Onmogelijke verdwijningen en verschijningen, bizarre verplaatsingen. En dat alles tegen een decor van vuur, rook en natuurlijk geheimzinnigheid. En dat ongeveer 200 keer per jaar!  Maakt niet uit waar: van stampvolle schouwburgzalen tot personeelsfeestjes, van winkelopeningen tot presentaties van de nieuwste producten van gerenommeerde bedrijven.

Roland Potman begon al op de lagere school. Hij  vertelt dat iedereen uit de klas iets moest doen.

De een deed een toneelstukje, de ander las wat voor. Bij Roland moest en zou dat anders: die kwam met een goochelact, na dagenlang oefenen op zijn slaapkamertje. Toen hij 14 jaar jong was trad hij op in het destijds populaire jongerenprogramma ‘Stuif es in’  Daarna stroopte hij talloze talentenjachten in Nederland af. Hij won de Tommy Cooper Trofee. Toen hij nog maar net 20 jaar was had hij al 30 televisieoptredens gedaan’.  Manro's carrière kwam er door in een stroomversnelling terecht.

Jaren geleden al maakte hij de overstap (–zei het aanvankelijk slechts voor een deel-) naar het illusionisme.

Roland Potman: “ Eerlijk is eerlijk, ik wilde wel eens wat anders. Vier uur lang met een pak kaarten en andere attributen bij een stel tafeltjes langs, dat is een tijdje wel leuk, maar op den duur heb je alles al een paar duizend keer gedaan en is de uitdaging totaal verdwenen. Dat wilde hij niet. Daarom  koos hij voor de illusieshow. Deze is inmiddels uitgegroeid tot spetterende en sensationele voorstelling. Het geheel is in eigen beheer ontwikkeld, de laatste jaren ook steeds vaker ingekocht. Zoals de zweefillusie vanuit de Verenigde Staten, en daarbij de ingewikkelde elektronica, die tegenwoordig niet meer is weg te denken.

De shows duren momenteel  tussen de 30 en 35 minuten. In die korte tijd daveren er in flitsende vaart 10 verschillende illusies voorbij. “Vroeger maakte hij er nog wel eens een praatje bij…, Da's ook verleden tijd, want de mensen willen actie zien. "Wij knallen er nu gelijk tegenaan" aldus Roland. Roland/Manro komt nu met zijn assistente een half uur van tevoren, controleert alles nog eens en voert vervolgens zijn show op. Terwijl hij met de opdrachtgever nog even napraat is de vrachtwagen meestal al lang weer onderweg naar een nieuwe locatie elders in het land.

TV referenties: Stuif-es–in. 1-2-3 show, Tineke, Toppop Discolympics, Bodyline, Nieuwe oost, Wedden Dat, Parade der besten, Doet-ie `t of Doet-ie het niet, Nieuwe Buren, B.O.O.S.,   Preferenties, 5 uur show, Telekids, Glamourland, Al you need is Love, Hart van nederland, Mental Theo on the Road, ect....

Product Presentaties / Openingen : Wij ontwerpen en bouwen iedere denkbare illusie voor uw Product Presentaties en/of Openingen.

Weet u ook niet wat u moet met het introduceren van uw nieuwe product of bij de opening van een nieuw bedrijfs pand, dan bent u nu aan het juiste adres al meer dan 15 jaar maken wij voor elke Product Presentaties of Openingen een act op maat, en dit gebeurt dan in combinatie met één van de vele acts van Manro & Lois waardoor succes verzekerd is.

Wij zorgen voor alles wat u tijdens de Product Presentaties / Openingen nodig heeft, zoals een strak en professioneel draaiboek waarin alles wat verband houd met de Product Presentaties / Openingen in vermeld staat zoals geluid voor de spreker, licht, decor, e.c.t.

Bedrijven die reeds eerder in zee gingen met Manro & Lois zijn o.a. Renault, Heineken, Mercedes,Rabobank, Audi, Volkwagen, Abn.Amro, Unielever, BMW,Unie Kaas, Gama, Formido, Boss, Philphs, Black & Decker, Holland Casino, Kamer van Koophandel Meppel, KLM, Aegon, KPN telecom, Fortis bank, C1000, Scania, e.c.t.

Uiteraard bieden wij u ook tal van mogelijkheden om deels een persoonlijke invulling aan de show te geven.Of er nu een auto moet verschijnen of een door u aan te wijzen persoon moet verdwijnen: U roept het maar Manro en zijn team maken het waar

Manro Out of the World boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Manro Out of the World zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Manro Out of the World wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Manro Out of the World. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Manro Out of the World te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.