Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Manro en Lois boeken?

Manro en Lois boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Manro en Lois

Wilt u Manro en Lois direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Manro en Lois

Werkelijkheid wordt een illusie ~Illusie wordt werkelijkheid. Het leven wordt een show ~ en de show komt tot leven. Neem de stap in de magische wereld van het illusionistenduo Manro & Lois vol glitter, glamour, en fantasie ga mee en deel de verwondering met Manro & Lois.

Manro & Lois nodigen u uit voor een magische reis in een wereld vol illusies. U zult ademloos kunnen zien hoe Lois zweeft.

U zult getuige zijn van onmogelijke verdwijningen en verschijningen, bizarre verplaatsingen en huiveringwekkende illusies.
Manro & Lois, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, weten u van het begin tot het einde te boeien.

Televisieoptredens en buitenlandse tournees konden niet uitblijven. Bedrijven vroegen het illustere tweetal hun nieuwe productlijnen te introduceren en openingen te verrichten. In Japan, Noord-Korea en Jemen werden zij met alle egards ontvangen.

Een unieke show die u verbaasd doet staan, verzorgd tot in detail!

Manro en Lois boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Manro en Lois zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Manro en Lois wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Manro en Lois. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Manro en Lois te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.