Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mannes boeken?

Mannes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mannes

Wilt u Mannes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mannes

Mannes is een echte Hollandse volks zanger. Geboren en getogen in Zwolle is het muziek maken hem met de paplepel ingegoten. Optreden op feesten en in café's is zijn lust en zijn leven. Mannes is een zanger met een typisch, uit duizenden herkenbaar, warm stemgeluid. Hij is gezegend met een prachtige 'snik' in zijn stem. Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit. Mannes is een artiest die op de bühne helemaal zichzelf is.

Mannes acteert niet maar is puur! In 2009 gaf Mannes met een 8-koppige band een groot concert in de WZRV Hallen in Zwolle. Eén van de hoogtepunten van de avond was het duet dat Mannes zong met Marianne Weber. Mannes is een ras-artiest en een geweldige entertainer. Optredens van Mannes zijn altijd gezellig en zeker de moeite waard. Als Mannes bij u in de buurt optreedt dan moet u beslist even gaan kijken.

Mannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mannes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mannes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mannes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mannes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.