Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: € 2.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Manilla boeken?

Manilla boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Manilla

Wilt u Manilla direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Manilla

Al 8 jaar behoort coverband Manilla bij de top van het Nederlandse covercircuit. Manilla combineert vakmanschap met entertainment en een stijlvolle, enthousiaste presentatie. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsevenement, een festival of een stampvolle feesttent: Manilla weet het publiek te verleiden met haar muziek en op hun eigen unieke manier elk event tot een onvergetelijk feest te maken.

Een band valt of staat met een goed geluid. Manilla beschikt over een professionele geluidsinstallatie, waardoor op elk gewenst niveau gespeeld kan worden. Uiteraard wordt de bühne uitgelicht door middel van een prima lichtshow.

Manilla kan ook uitgebreid worden naar de Xtra Large bezetting. Dat is dan met haar blazerssectie, de "Street Horns". De groep speelt dan 2 x 45 minuten allround covers met het accent op de jaren 80 en 90 en extra komt daar dan 1 x 75 minuten (!) een set met de "Street Horns" er bij. Samen met de blazers verzorgen zijn dan een dance classics repertoire, heerlijk swingend en perfect uitgevoerd!

Manilla boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Manilla zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Manilla wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Manilla. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Manilla te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.