Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van The Winner Takes It All
Volledige prijslijst

Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) boeken?

Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All)

Wilt u Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All)

Mandy & Laura: sound-a-likes van ABBA en finalisten van SBS ‘The Winner Takes It All.’ Mandy en Laura zijn beiden enorm actief in de muziek. Mandy doet al sinds jaar en dag backing vocals bij René Froger en is verantwoordelijk voor de koorarrangementen van de Toppers. Hiernaast is zij o.a. scout voor the Voice of Holland, doet zij veel studiowerk voor bijv. Disney on Ice en zingt zij de Koffietijdtune.

Laura kennen we vooral als stem van diverse tekenfilmfiguren zoals Ariel de Kleine Zeemeermin en Gloria van Madagascar. Ze doet veel solo-optredens met orkesten en heeft aan verschillende theaterprodukties meegewerkt zoals Legally Blond en The world goes round. Ook schreef Laura haar eigen theaterprogramma ROK met het gelijknamige album.

Samen zongen Mandy en Laura in 1982 het liedje ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen en deden zij in 1986 mee aan het Eurovisiesongfestival als Frizzle Sizzle met ‘Alles heeft een Ritme’.

ABBA is voor Mandy en Laura de reden dat de twee ooit professioneel muziek zijn gaan maken. ABBA zit de dames in het bloed en tijdens hun show zingen Mandy en Laura als echte sound-alikes de bekende ABBA hits van Dancing Queen en Waterloo tot Take a chance on me. Als je je ogen sluit, denk je dat Agnetha en Annifrid staan te zingen.

Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.