Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Maik de Boer boeken?

Maik de Boer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maik de Boer

Wilt u Maik de Boer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maik de Boer

Maik de Boer is een wereldburger, een globetrotter. In zijn werk in de hotel-industrie is hij op vele plaatsen werkzaam geweest, met als kroon op zijn carrière een management functie in het Marriott Marquis in New York.

Maar hij stapte uit de hotellerie om zijn hart te volgen; hij kon niet langer om zijn passie voor kleding heen en ging aan de slag als freelance stylist. Zijn aanpak waarbij hij zijn cliënten met kleding dat extra beetje cachet geeft zonder afbreuk te doen aan hun unieke karakter, bleek een garantie voor succes.

Dit seizoen is Maik op zondagmiddag te zien bij Carlo & Irene in “Life & Cooking”, waarin hij in het item de “Morfose” allerlei kledingadviezen presenteert.

Behalve menig televisiepersoonlijkheid kan Maik ook twee succesvolle comedyseries tot zijn klantenkring rekenen. Maik kent als geen ander de wisselwerking tussen karakter, kleding en camera. Recentelijk deed Maik de styling voor het nieuwe album en de nieuwe videoclip van Ruth Jacott.

Vanwege zijn “goede smaak” wordt Maik eveneens regelmatig uitgenodigd voor jury´s, brainstormsessies en seminars. Daarnaast verzorgt Maik workshops op het gebied van styling.

Maik de Boer is te boeken voor presentaties, kleding- en stylingadvies. Ook kan hij met zijn team van kapper en visagist een complete metamorfose voor zijn rekening nemen.

Maik de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maik de Boer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maik de Boer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maik de Boer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maik de Boer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.