Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Maico boeken?

Maico boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maico

Wilt u Maico direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maico

Deze Enschedese zanger begon zijn carrière tijdens Carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangpresetatie en goede stage performance. Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van Nederlandstalige muziek. Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst, inmiddels heeft Maico al vele eigen singles uitgebracht.

'Liefde is een virus', 'Zoveel moois', 'Jij', 'Zij houdt nog steeds van hem', 'Morgen, 'Jij bent mijn nummer1', 'Ik wil weer met je dansen', 'Lach, leef en geniet', 'Je bent er één uit 'n miljoen' Een Nieuw Begin’ worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations.

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet Maico elke feestzaal, kroeg en feesttent op z'n kop!

Maico boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maico zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maico wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maico. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maico te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.