Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mai Tai boeken?

Mai Tai boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mai Tai

Wilt u Mai Tai direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mai Tai

Mai Tai scoorde in de jaren 80 en 90 niet alleen grote hits in heel Europa, maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika.

De Amerikaanse Dance Charts bleven niet achter en werden opgeschud door een nummer 1 hit. Drie stijlvolle, charmante dames brengen een ongekende show, die het publiek volledig in vervoering brengt met grote hits als: History, Female Intuition, Body and Soul, 1 Touch 2 Much, Am 1 Losing You Forever.

De drie fantastische zangeressen Jetty, Carolien en Eve betoveren het publiek met hun spetterende show van begin tot eind en staan garant voor entertainment op top niveau. Met hun nieuwe single ‘Baby I want you back’ is het sprankelende drietal vastberaden wederom de wereld te veroveren.

Mai Tai staat boven alles voor kwaliteit. Er is dan ook veel tijd en aandacht besteed naar de juiste combinatie van dé perfecte songs en een ijzersterk productieteam. Deze hoge eisen en het streven naar perfectionisme hebben hun vruchten afgeworpen en Mai Tai is er klaar voor om opnieuw de wereld te veroveren. Met hun nieuwe single en een nieuw denderend album in aantocht is Mai Tai volop in de media en geven ze inmiddels niet alleen de ene na de andere show in Nederland, maar laten ook Zuid Amerika, het Midden Oosten en Azië niet ongeroerd.

Mai Tai is showbizz in optima forma en schittert nu als nooit te voren. Laat je verleiden door een show die je volkomen overdonderd achterlaat!

Mai Tai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mai Tai zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mai Tai wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mai Tai. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mai Tai te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.