Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magus Utopia boeken?

Magus Utopia boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magus Utopia

Wilt u Magus Utopia direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magus Utopia

De kracht van Magus Utopia is een spannend verhaal vertellen met indrukwekkende illusies, fascinerende karakters en bijzondere visuals. In 2012 is de act Nightmares bekroond tot Wereld Kampioen Illusionisme!
Met trots kunnen we vertellen dat zij in de afgelopen 4 jaar meer dan 2000 shows hebben opgevoerd in 25 landen waarvan 15 internationale Tv-shows!

“Nightmares” was vorig jaar te zien in het Engelse Tv-programma The Next Great Magician. Magus Utopia is momenteel de meest sensationele illusieact ter wereld!

Magus Utopia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magus Utopia zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magus Utopia wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magus Utopia. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magus Utopia te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.