Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45-60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magische Wintershow boeken?

Magische Wintershow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magische Wintershow

Wilt u Magische Wintershow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magische Wintershow

Stelt u zich eens voor, u wilt maar een ding het liefst in de hele wereld.. het laten sneeuwen!
De artiest in de Magische Wintershow laat deze droom uitkomen! Beleef mee hoe dit gaat lukken, maar kijk uit voor vliegende sneeuwballen en sta niet versteld als u een sneeuwpop tegenkomt of als water in sneeuw verandert. Laat dromen werkelijkheid worden tijdens deze winterse voorstelling. Een show vol circuskunst met jongleren, goochelen, diabolo en nog veel meer!

Specificaties Magische Wintershow

  •     Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.
  •     Inbegrepen: decor, geluidsinstallatie, 2 artiesten en technicus.
  •     Doelgroep: Familievoorstelling / kindershow

Magische Wintershow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magische Wintershow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magische Wintershow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magische Wintershow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magische Wintershow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.