Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magische Spinrag boeken?

Magische Spinrag boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magische Spinrag

Wilt u Magische Spinrag direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magische Spinrag

Knibbel, knabbel, knuisje....
Wie eet er een lekkere suikerspin uit mijn vuistje?

Wat zou dat toch zijn..? De heks die achter het kraampje staat is maar aan het toveren en aan het roeren in een grote bak. En hup, daar is weer een dot op een stokje klaar. Het lijkt net spinnerag. Even voorzichig vragen aan de heks wat het nou eigenlijk is.

En wat zegt ze... het zijn gewoon heerlijk suikerspinnen!

Praktische informatie over de Magische Spinrag:

  • Inclusief 1 persoon begeleiding gekleed als Heks of Griezel
  • Onbeperkt uitdelen van suikerspinnen

Magische Spinrag boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magische Spinrag zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magische Spinrag wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magische Spinrag. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magische Spinrag te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.