Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magie en illusie Workshop boeken?

Magie en illusie Workshop boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magie en illusie Workshop

Wilt u Magie en illusie Workshop direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magie en illusie Workshop

Veelvuldig wordt de Vermakelaar ingezet om een selecte groep toehoorders/deelnemers kundig te maken binnen de magie.

Het schijnbaar onmogelijke wordt mogelijk en de deelnemers zullen dit ervaren en wellicht gaat toepassen in hun dagelijks leven.

Mysteries uit de goochelkunst worden inzichtelijk en humorvol uit de doeken gedaan, ideaal om presentatietechnieken te ontwikkelen.

De lezingen kunnen worden gegeven op het gebied van magie en Illusie.

Magie en illusie Workshop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magie en illusie Workshop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magie en illusie Workshop wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magie en illusie Workshop. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magie en illusie Workshop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.