Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magical Cabaret boeken?

Magical Cabaret boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magical Cabaret

Wilt u Magical Cabaret direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magical Cabaret

De man achter Magical Cabaret is Robert de Vries, geboren in 1981 te Amsterdam is al vanaf zeer jeugdige leeftijd actief in de wereld van entertainment. Als klein ventje van 10 stond hij al op te treden voor mensen uit de buurt en 16 jaar later is hij een gerenommeerde magisch cabaretier die bijna 100 keer per jaar tijdens zakelijke evenementen en congressen geboekt wordt. Hij is van oorsprong goochelaar maar op latere leeftijd heeft hij zijn shows uitgebreid met veel comedy en cabaret. De meest opvallende prijzen die hij heeft gewonnen zijn:
 

  • 1ste prijs comedy goochelen
  • 1ste prijs algemeen goochelen 
  • 3 x onderscheiding meest komische presentatie 
  • 1 x onderscheiding meest originele act


Op 18 jarige leeftijd is Robert begonnen als professioneel goochelaar bij artiestenbureau Dutch Magic waar hij 2 jaar lang een prachtige start heeft kunnen maken als beginnend artiest. Na het volgen van diversen cursussen van bekende cabaretiers en het bestuderen van het vak cabaret is hij samen met Danny Campion in 2002 het duo Beef-stuk begonnen. Een duo act waarbij goochelen en cabaret centraal stonden.

Door de frisse combinatie van deze twee jongen mannen die met veel enthousiasme optraden ontstond er een enorme populariteit voor deze act in het bedrijfsleven. 5 jaar lang hebben beide heren voor meer dan 500 bedrijven, zowel nationaal als internationaal, opgetreden.

Robert treed weer solo op en maakt nu speciaal voor de zakelijke evenementen Magical Cabaret. In deze verfrissende uptempo act combineert hij goochelen en cabaret met als rode draad de kernwaarden en/of producten van het bedrijf.

Magical Cabaret boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magical Cabaret zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magical Cabaret wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magical Cabaret. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magical Cabaret te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.