• Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 4.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Top show!
Volledige prijslijst

Magic Unlimited boeken?

Magic Unlimited boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magic Unlimited

Wilt u Magic Unlimited direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magic Unlimited

Magic Unlimited  bestaat uit Oscar, Renzo & Mara , ze waren respectievelijk 15, 13 en 14 jaar jong toen zij in 1996 besloten spectaculaire illusies en magic te combineren met muziek en dans. Magic Unlimited was geboren.

In 1999 werd Magic Unlimited  voor het eerst gevraagd om op te treden tijdens een speciaal gala in Las Vegas en nog geen half jaar daarna keerden zij op veler verzoek terug naar dit internationale entertainment centrum in de USA om op te treden in het beroemde Casino-theater Caesars Palace. Hun succesvolle optreden aldaar werd door NBC-television opgenomen en coast to coast uitgezonden.

In Europa volgden theater- en televisieshows elkaar in tempo op. Tijdens een serie optredens in de Franse lichtstad Parijs in 2000 werden Oscar, Renzo & Mara uitgenodigd om te verschijnen in een bekende tv-show van de zender TF-1. Tot hun grote verbazing kregen zij na hun optreden totaal onverwacht de 'Mandrake d` Or' overhandigd. Een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een illusionist die internationaal een bijzondere prestatie heeft geleverd.

In 2001 presenteerden Magic Unlimited zich in een achttal ongekend populaire magic shows voor de Nederlandse televisie. Hun spetterende dynamische presentatie en hun sympathieke uitstraling maakten dat het Nederlandse publiek hen massaal in het hart sloot. De Tros-televisie besloot hen ook in 2002 en 2003 jaarlijks televisieshows te laten maken. Shows waarin beroemde gasten werden betrokken in verbluffende trucs en illusies.

Het kon niet uitblijven. Magic Unlimited ging vanaf eind 2002 het theater in. Zij toeren op dit moment langs altijd bomvolle Nederlandse theaters die tot april 2005 al zijn vastgelegd.

Ook in de overige landen in Europa zijn zij regelmatig te gast in theaters en in televisieshows. Bekende tv-shows als 'Le plus grand cabaret du Monde' in Frankrijk, Traumtänzer en Fernsehgarten in Duitsland, World´s Greatest Magic in de USA etc. etc. doen regelmatig een beroep op deze jonge sympathieke magic entertainers. Over de hele wereld zijn Oscar, Renzo & Mara inmiddels geliefde illusionisten.

In 2005 hoopt Magic Unlimited een eigen magic theater in Zuid Spanje te openen. Een theater met 500 zitplaatsen waar zij een groot deel van het jaar zullen optreden voor een verwend internationaal publiek. Vanzelfsprekend blijven Oscar, Renzo & Mara ook dan nog actief op televisie en in theaters over de hele wereld en zullen zij hun lijfspreuk gestand doen: 'Magic Unlimited 'what you get' is an illusion!'

Magic Unlimited boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magic Unlimited zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magic Unlimited wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magic Unlimited. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magic Unlimited te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.