Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magic Kids Surprise Car boeken?

Magic Kids Surprise Car boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magic Kids Surprise Car

Wilt u Magic Kids Surprise Car direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magic Kids Surprise Car

Magische Kids Surprise Car boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum acties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magische Kids Surprise Car.

De Magische Kids Surprise Car is een attractie die speciaal bedacht is, om voor surprises te zorgen. Uw kleine gasten worden uitgenodigd om de verrassingen te beleven bij deze Magische Kids Surprise Car.
Welke verrassingen zitten er verstopt in de Magische Kids Surprise Car?

    Limonadeheks of Lollyboom (keuze)
    Heksen Schminktheater
    Ballonnenbeestjes
    Gezellige griezel muziek

Magic Kids Surprise Car boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magic Kids Surprise Car zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magic Kids Surprise Car wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magic Kids Surprise Car. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magic Kids Surprise Car te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.