Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magic Cocktailbar boeken?

Magic Cocktailbar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magic Cocktailbar

Wilt u Magic Cocktailbar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magic Cocktailbar

De magic cocktailbar is een mobiele entertainment cocktailbar voor feesten en beurzen waarin cocktailshaking wordt aangevuld met hilarische bar-magic, verrassende balloon-art, snelle flair-bartending en veel interactie met het publiek. Tijdens deze party act wordt er gezorgd voor cocktails, shooters, muziek, en uiteraard spetterend entertainment.

De Cocktailbar is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, uw beursstand, of productpresentaties! De bartenders maken heerlijke cocktails, goochelen voor u en versieren uw cocktails met de mooiste ballonnen.

Cocktails

Tijdens een show van De Cocktailbar schenken de bartenders alle bekende cocktails. Deze worden bereid met vers fruit. Er zijn altijd 100 tot 150 cocktails bij de prijs inbegrepen.

Balloons

De bartenders maken prachtige ballonnen aan uw cocktail vast waardoor alles nog feestelijker wordt. Op het Europees kampioenschap voor ballonartiesten werd De Cocktailbar uitgeroepen tot beste ballonentertainmnet act van 2010.

Magicshows

De bartenders zijn professionele goochelaars en vermaken u met bijzondere goochelshows. Zij lezen uw gedachten en weten precies welke cocktail u wilt drinken. Deze gedachtenlees act was in 2009 te zien bij De Nieuwe Uri Geller show.

Magic Cocktailbar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magic Cocktailbar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magic Cocktailbar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magic Cocktailbar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magic Cocktailbar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.