Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Magic Christmas Tree boeken?

Magic Christmas Tree boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magic Christmas Tree

Wilt u Magic Christmas Tree direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Magic Christmas Tree

Een prachtig versierde kerstboom verplaatst zich willekeurig tussen uw bezoekers. Mensen vragen zich af 'beweegt deze kerstboom?' Plotseling springt de boom in de lucht, lacht hardop, volgt iemand, en doet alles wat bomen in het algemeen niet doen!

Van tijd tot tijd gaat de boom open. Een kleine en beetje dikke kerstman komt uit de boom (of is het zijn  bekende broertje?) De kleine kerstman roept 'Merry Christmas! Ho, Ho, Ho! voordat hij weer in  zijn boom gaat. Hij laat de gasten verbaast achter. Verbaast kijken ze rond wat er zojuist heeft plaatsgevonden en observeren de reactie van anderen. Al met al, een luchtige en zeer vermakelijk feestelijke happening.

Magic Christmas Tree boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magic Christmas Tree zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magic Christmas Tree wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magic Christmas Tree. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magic Christmas Tree te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.