Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van My Name is
Volledige prijslijst

Madonna Imitator boeken?

Madonna Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Madonna Imitator

Wilt u Madonna Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Madonna Imitator

De echte Madonna zou ervan versteld staan: onze enige echte Nederlandse Madonna look-a-like / Imitator lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar performance en prachtige stem doen u telkens weer aan Madonna herinneren.

Ja, u leest het goed. Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet u gezien hebben!!!

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als 'special-act' halverwege een feest of als 'suprise-act' opener/afsluiter van een spetterende avond.

Wie kent niet de hits: 'Like A Virgin', 'Holiday', 'Vogue', 'Like A Prayer', 'Hung Up'...en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht.

Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend zijn, choreografie en onovertroffen entertainmentgehalte zowel vriend alsmede vijand te verbazen..en zo zal zij u doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show!

Madonna Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Madonna Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Madonna Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Madonna Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Madonna Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.