Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Madhouse Partyband boeken?

Madhouse Partyband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Madhouse Partyband

Wilt u Madhouse Partyband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Madhouse Partyband

Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze energieke partyband een gekkenhuis van ieder feest. Vol interactie met het aanwezige publiek, verovert de band ieders hart. Deze 9-koppige band bestaat uit drums, toetsen, bas, gitaar, zanger,  zangeres en de spetterende driemans blazerssectie "de Crazy horns".

Madhouse speelt op uw feest 3 x 50 minuten alle feestmuziek uit de jaren  '70, '80 en '90.

Typerend is het diverse stemgeluid van de band met drie vocalisten die elk zijn en haar specialiteit hebben. Van soul tot rock en van jazz tot de grootste Nederlandstalige hits, alles met de grootste overgave gezongen en gespeeld.

Deze band is uniek in zijn soort. De combinatie van muzikanten, showelementen, jarenlange ervaring en perfect geluid en licht maakt Madhouse tot een MUST voor ieder feest!!!

  "The world's most dangerous partyband"

Madhouse Partyband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Madhouse Partyband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Madhouse Partyband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Madhouse Partyband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Madhouse Partyband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.