Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mad `House boeken?

Mad `House boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mad `House

Wilt u Mad `House direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mad `House

De grootste hit van Mad’house was zonder twijfel “Like a Prayer”, een cover van Madonna, welke meer dan 2 miljoen singles verkocht in Europa.

Het nummer domineerde destijds wekenlang alle dansvloeren ter wereld en was een dikke nummer 1-hit in vele landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! De plaat werd geproduceerd door 2 Franse producers en de Nederlandse zangeres en actrice Buse Unlu is de artiest. De toen 18-jarige Buse is van Turkse komaf en haar passie was en is nog steeds muziek en dans.

Na de single ‘Like A Prayer’ volgden nog enkele hits, zoals ‘Holiday’ en ‘Like A Virgin’ en Buse bracht ook nog een solo single uit, ‘Love 2Nite’ welke ook wereldwijd erg goed werd ontvangen. Het album ‘Absolutely Mad’ verkocht wereldwijd ruim 750.000 exemplaren!

Na de piek van het album en alle drukte van optredens in alle hoeken van de wereld, koos Buse voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen. Nu bijna 20 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft ze besloten Mad’house weer op de kaart te zetten met een spetterende nieuwe live-show. De beste dansers zijn gecast en met een top-choreograaf is er een wervelend dansspektakel gemaakt van de grootste hits van Mad’house in een 30 minuten durende live-show!

The music was hot in the 80’s, big in the 90’s, extremely popular in the 00’s and still a huge item at present!

Now, get back into the groove with Mad’house!!

Mad `House boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mad `House zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mad `House wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mad `House. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mad `House te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.