Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Maarten Willemse boeken?

Maarten Willemse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maarten Willemse

Wilt u Maarten Willemse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maarten Willemse

De fakespeeches van Maarten Willemse onderscheiden zich door maatwerk: hierin is hij uniek in Nederland. Maarten heeft daardoor inmiddels op mogen tredenvoor opdrachtgevers variërend van zorginstellingen tot consultants en van IT-symposia tot bijeenkomsten met leden van het Koninklijk Huis en de premier in het publiek.

Maarten schrijft een unieke fakespeech voor uw bijeenkomst, met uw thema’s. Nauwkeurig afgestemd op uw doelgroep in facetten als taal, omgangsvormen en stijl van presenteren. Hiertoe houd hij een uitgebreide voorbespreking met u. En dan begint ook de voorpret!

Op de dag zelf kondigt u prof. Willemse bijzonder serieus aan: “Prof. dr. Willemse is voor ons een enorme inspiratiebron. Een aantal van u kent hem ongetwijfeld, hij is een snel rijzende ster met een baanbrekende visie op ons vakgebied. Dames en heren, met trots vragen wij uw aandacht!” Niemand kent Prof. dr. Willemse natuurlijk. En niemand kent zijn visie. En iedereen denkt: “Oh, ik heb blijkbaar iets gemist. Goed opletten!”

De speech van Prof. Dr. Willemse begint natuurlijk ook bloedserieus, maar ontaardt in een bijzonder komische belevenis, waarbij de professor veelvuldig contact zoekt met het publiek (op een sympathieke manier). Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van een eerder optreden.

Prof. Willemse's fakespeech kan worden ingezet bij de opening, als intermezzo of ter afsluiting van een bijeenkomst. Hij deelt zijn hilarische inzichten met groepen van 10 tot 2000 mensen and he also performs in English, if that's the language you prefer.

Maarten houd een voorbespreking van ongeveer een uur met u, om in overleg de volgende punten vast te stellen:

  • welk doel streeft u na met de bijeenkomst?
  • hoe ziet u mijn rol?
  • welke onderwerpen wilt u graag aan bod zien komen en zijn geschikt om een cabareteske knipoog naar te geven?
  • hoe is de samenstelling van het publiek (leeftijd, opleidingsniveau, beroepsgroep)?
  • hoe is de cultuur en de achtergrond in uw bedrijf of instelling?
  • wat zijn mogelijke hete hangijzers of valkuilen?

Maarten Willemse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maarten Willemse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maarten Willemse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maarten Willemse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maarten Willemse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.