Twilight Entertainment

     
Maan uit The Voice of Holland Boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Maan TVOH boeken?

Maan TVOH boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maan TVOH

Wilt u Maan TVOH direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maan TVOH

Maan de Steenwinkel (Bergen, 10 februari 1997), Kortweg Maan, won in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland. Ze komt uit een creatief gezin en vult haar dagen ook met zangles, dansles, pianoles en toneel. Na het gymnasium neemt ze een tussenjaar om zich volledig op muziek te storten.

In 2015 werd Maan kandidaat voor The voice of Holland en kwam in het team van Marco Borsato. Ze betoverde de kijkers met haar unieke stemgeluid, mooie verschijning en nummers als ‘The Power Of Love’, ‘Halo’, ‘Holy Grail’ en ‘How Deep Is Your Love’. Op 29 januari 2016 won ze de finale van achtereenvolgens Jennie Lena, Brace en Dave Vermeulen. Haar eerste single, genaamd ‘Perfect World’, is geproduceerd door niemand minder dan deejay Hardwell!

Op 1 april ontving Maan uit handen van Hardwell een gouden award voor deze single. Dezelfde dag verscheen ook haar tweede single ‘Ride It’, die geproduceerd werd door Project Money.

Maan TVOH boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maan TVOH zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maan TVOH wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maan TVOH. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maan TVOH te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.