Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012
Volledige prijslijst

Maame Joses boeken?

Maame Joses boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maame Joses

Wilt u Maame Joses direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maame Joses

Singer Songwriter  

Soulvolle liedjes recht uit het hart, dat typeert singer songwriter Maame Joses. Akoestisch op gitaar of voluit met band, ze verrast door eigenzinnige covers en zelfgeschreven materiaal. Een diepe stem neemt de luisteraar mee naar haar beleving, haar verhaal. Van klein en gevoelig tot ritmisch en groots, Maame geniet van het spelen met haar band uit Arnhem waar zij sinds 2006 woonachtig is.

Hierbij de uitnodiging om mee te gaan naar Maame’s wereld van soul, pop, blues, gospel en folk!

Opgegroeid in Engeland, Ghana en Nederland geniet ze van internationale muzikale invloeden.

Ze begon ooit als solist in een gospelkoor en luistert onder andere naar Ella Fitzgerald, Des'ree, Sting en  Stevie Wonder. In Australië ontdekte ze op haar negentiende het repertoire van Tracey Chapman en begon daar de liedjes van deze artiest te vertolken. 'Het mooiste vind ik het contact met het publiek, de herkenning op hun gezicht als een liedje de juiste snaar raakt. Als we tegelijkertijd hetzelfde voelen.'

Ze heeft gespeeld met Frank Boeijen in Nederland en België. In 2010 werd ze halve finalist in de Grote Prijs van Nederland competitie. In 2012 verwierf ze dezelfde positie in 'The Voice of Holland'.

Haar band bestaat uit Bram Brokken (gitaar), Bouwe Bruins (toetsen), Leo Mongula (bas) en Martin Verdonk (percussie).

Maame Joses boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maame Joses zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maame Joses wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maame Joses. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maame Joses te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.