Twilight Entertainment

     
Foto: Gio Isenia
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Maaike Vos boeken?

Maaike Vos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maaike Vos

Wilt u Maaike Vos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maaike Vos

Jeugd en opleiding

Maaike volgde vanaf 2007 de opleiding tot Allround Kapper op het ROC in Almelo, maar had inmiddels wel ontdekt dat ze plezier beleefde aan het zingen. Daarna auditeerde ze bij de Zingende Obers, met wie ze regelmatig optredens verzorgde op diverse gelegenheden. Begin 2009 deed ze mee aan  het programma Popstars; ze schopte het tot de laatste dertig. Bij een regionale talentenjacht in haar woonplaats eindigde ze op de derde plaats. Maaike wordt in de media omschreven als “een absoluut talent” met “perfecte timing en dynamiek“. In september 2009 start ze met de opleiding tot Ondernemend Artiest.

X Factor

Eind 2009 auditeerde ze voor de fun voor het programma X-Factor. Via de theaterrondes en Jury Visits bereikte ze de liveshows.  Langzaamaan evolueerde ze van underdog met weinig ervaring naar potentiële winnaar, die steeds een stap verder wist te komen. Ze haalde zelfs de finale. Samen met de andere finalisten nam Maaike een cover van You’re the Voice van John Farnham op, ten behoeve van War Child.

Maaike verloor in de finale van Jaap van Reesema met 49% van de stemmen. Ze stond daarna met de andere kandidaten van X Factor in Ahoy voor X Factor in Concert. Daarnaast trad ze op tijdens de TMF Awards 2010 in Enschede.

Na X Factor

Haar single We Belong to the Night  wordt alsnog uitgebracht door Sony BMG. Het nummer kwam binnen op de vierde positie in de Single Top 100.

In juli 2010 nam Maaike met de rockband T.I.M. een cover van Sam Brown op.

In augustus 2010 werd Maaike benaderd door Tjeerd Oosterhuis om de titlesong in te zingen voor de kinderfilm Briefgeheim.

Vanaf die tijd heeft Maaike alle energie in haar opleiding gestoken. Natuurlijk zijn er wel de regelmatige optredens, maar Maaike ziet haar toekomst niet in een solo carriere maar meteen leuke band. Ze wil haar eigen muziek kunnen maken en niet als coverzangeres met banden optreden.

In oktober 2012 komt ze in contact met de band ForzaFunk. Een 10 koppige band die heerlijke Funk en new Soul-muziek ten gehore bracht. Het klikte direct en sinds kort maakt Maaike deel uit van de band.

Maaike Vos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maaike Vos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maaike Vos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maaike Vos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maaike Vos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.