Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ma Baker boeken?

Ma Baker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ma Baker

Wilt u Ma Baker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ma Baker

Na jarenlang het gezicht te zijn geweest van Boney M is Ma Baker terug van nooit weggeweest.

De hits van Boney M stonden destijds bekend om de mix van blanke en zwarte muziek en wij hebben het voor jullie in een modern jasje gestoken!

De hits: Daddy Cool, Sunny, Ma Baker, Brown Girl in the ring en Rivers of Babylon komen allemaal voorbij in dit halfuur durende spektakel waarin choreografie en kostuums niet onopgemerkt voorbij zullen gaan.

Ma Baker maakt de foutste partys onveilig met de welbekende discoklassiekers en zal ervoor zorgen dat de voetjes daadwerkelijk van de vloer gaan.

Ma Baker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ma Baker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ma Baker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ma Baker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ma Baker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.