Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

M-Bush boeken?

M-Bush boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van M-Bush

Wilt u M-Bush direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie M-Bush

In januari 2011 ontstond M-Bush door een gezamenlijke inspanning van vier doorgewinterde muzikanten met een jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, René op gitaar, Sander op de toetsen, Huub met de bas en Peter op drums. Deze goed geoliede basis zorgt ervoor dat het moeilijk is stil te blijven staan op de vette M-Bush grooves.  De podiumdiva’s van M-Bush hebben allen afzonderlijk van elkaar hun strepen inmiddels meer dan verdiend in diverse succesvolle coverbands, on stage met (inter)nationale DJ’s en in de studio als sessiemuzikanten, maar nog nooit eerder zijn deze samen bij elkaar gebracht in een band. En dat is wat M-Bush zo uniek maakt!

M-Bush boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over M-Bush zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over M-Bush wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van M-Bush. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over M-Bush te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.