Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lytse Hille boeken?

Lytse Hille boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lytse Hille

Wilt u Lytse Hille direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lytse Hille

Lytse Hille is de sfeermaker van Friesland. Met vele gezellige feesthits op zijn naam is hij een aanrader voor ieder feest en evenement.

Lytse Hille geniet enorm als hij onderweg is om de mensen te vermaken met zijn liedjes en muziek en zegt dan ook: “ik voel me een bevoorrecht mens dat ik het allemaal zo kan doen en van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken”. Hille is dan ook heel erg blij met de mensen die in hem geloven als zanger, en wil ook via deze weg nogmaals iedereen bedanken, en hoopt een ieder van jullie dan ook snel weer eens te kunnen begroeten bij een van zijn optredens in den lande.

Lytse Hille boeken?

Lytse Hille is te boeken voor optredens van 1 x 30 minuten maar ook meerdere sets op 1 avond behoort tot de mogelijkheden.

Lytse Hille boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lytse Hille zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lytse Hille wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lytse Hille. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lytse Hille te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.