Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lytse Hille boeken?

Lytse Hille boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lytse Hille

Wilt u Lytse Hille direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lytse Hille

Dat Nederland overspoelt wordt met zangers en zangeressen is al jaren bekend. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau……..maar, waar zijn die echte artiesten die het publiek vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde meenemen in een groot Muziekfeest ? Entertainen, de mens bij een traan de lach geven – de blijheid en vrolijkheid –dat is een vak dat bijna niet te leren is, maar door je aderen moet stromen.

Al jarenlang omarmt het gehele Noorden van het land zo’n rasartiest, en er is geen zaal – feesttent – plein of evenement op te noemen, waar hij niet gestaan heeft. Wereldberoemd in het Noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carriere startte via het Drenthse achterland, zo is dat bij deze kleine grote man in Friesland begonnen.

Misschien nog onopgemerkt in de rest van Nederland, maar Lytse Hille scoorde met zijn singles toch al behoorlijke bekendheid, zo van verrek is dat van hem bijv: Tsjakiediekie Boem Boem – Ik kwam je tegen en ook een paar jaar later tot Megahit uitgroeiende Hit ‘Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’ Oja….niet te vergeten "24 billen" en "ik lach me de ballen uit mijn broek" de liedjes met een knipoog welke ook waanzinnig scoorden

Maar naast zijn geweldige feest repertoire weet Lytse Hille zijn publiek en Fans ook zeer zeker te raken met zijn prachtige liedjes welke uit zijn leven zijn gegrepen "Zolang er een droom bestaat", "Die Engel" maar ook  zijn nieuwe single “Als jij bij mij geen liefde vindt” Scoren waanzinnig goed bij het publiek , zijn fans maar ook zeer zeker niet te vergeten de Piraten .

Hij kent het klappen van de zweep en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken………Feest van begin tot het eind. LYTSE HILLE is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers tussen de artiesten onderling, als ook bij Horeca Nederland en de Radiostations.

Lytse Hille boeken?

Lytse Hille is te boeken voor optredens van 1 x 45 minuten maar ook meerdere sets op 1 avond behoort tot de mogelijkheden.
Lytse Hille,……….er is geen feest waar je hem niet zou willen!!!!!

Lytse Hille boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lytse Hille zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lytse Hille wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lytse Hille. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lytse Hille te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.