Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lustige Lud boeken?

Lustige Lud boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lustige Lud

Wilt u Lustige Lud direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lustige Lud

Geen skihut in de buurt? Geen zorgen, want zanger Lustige Lud, genaamd naar die Master von Muziek, maakt van iedere locatie zijn eigen skihut met een onvergetelijk optreden.

Met zijn dikke Duitse schlagers brengt hij iedereen op uw feest al snel aan het hossen en komen de pullen bier vanzelf tevoorschijn. Lustige Lud zingt nummers als Hossa, Marmerstein, Du, Lasso Raus! en het welbekende Fliegerlied.

Wilt u ook een Duits feestje bouwen met alles dat daar bij komt kijken? Vergeet dan niet Lustige Lud uit te nodigen, dan wordt het in ieder geval een succes.

Lustige Lud boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lustige Lud zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lustige Lud wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lustige Lud. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lustige Lud te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.