Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Luminize boeken?

Luminize boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Luminize

Wilt u Luminize direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Luminize

Wanneer deze vier jonge vrouwen, Marcela (lead zangeres), Matilda (gitaar), Irena (drums) en Renée (bas) hun energie verenigen, kan hun aanwezigheid niet worden genegeerd. Met hun nieuwe single “Innocent” laat Luminize zien dat ze niet zondeloos zijn en zij geven het toe, deze meiden gaan voor “All or Nothing”.

Het afgelopen jaar was er een vol hoogtepunten voor Luminize. Ze deden het voorprogramma in de tour van de wereldberoemde band Golden Earring en ze lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland. Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: de toekomst is vrouwelijk.

Luminize boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Luminize zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Luminize wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Luminize. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Luminize te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.