Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Luminize boeken?

Luminize boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Luminize

Wilt u Luminize direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Luminize

Luminize, vier energieke dames uit Kroatië, doen er alles aan om de wereld te bewijzen dat het wèl mogelijk is om als all-girl rockband internationaal succesvol te worden.

Zoals hun naam al doet vermoeden, stralen de dames van Luminize veel energie uit en kunnen ze elk podium oplichten. Matilda, Marcela, Irena en Tea hebben elkaar ontmoet op de muziekschool en tijdens het zingen voor het lokale koor. Toen hun gitaarleraar een boyband had samengesteld, voelden de meisjes zich geïnspireerd om een eigen all-girl rockband te maken. Met de steun van de leraar begon de band zich langzaam te ontwikkelen. Maar ze hadden niet verwacht dat hun band zo snel aan populariteit zou winnen...

De band begon steeds meer en meer op te treden door heel Kroatië voor een steeds groter wordend publiek. Uiteindelijk begonnen ze ook te touren in de buurlanden, maar ook op plaatsten zo ver als Australië.

Tijdens een van die live optredens was een toeschouwer zo onder de indruk van de dames, dat hij tijdens het concert belde met een vriendin in Nederland en haar live mee liet luisteren naar het concert. Op dat moment werd besloten om de band uit te nodigen naar Nederland te komen. De dames werd een kans geboden om te werken aan hun eerste single met de professionele hulp van Stargate Music. Ze begonnen aan een spannende reis die hen in staat heeft gesteld hun eigen repertoire te ontwikkelen en te schrijven.

Zodra ze officieel in Nederland waren aangekomen, werd Luminize geboren. Naast het bespelen van instrumenten en het maken van muziek, wil Luminize een positief voorbeeld stellen door te laten zien dat vrouwen en meisjes ook kunnen rocken en bovenal veel plezier hebben!

Luminize boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Luminize zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Luminize wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Luminize. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Luminize te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.