Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lukas Vane boeken?

Lukas Vane boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lukas Vane

Wilt u Lukas Vane direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lukas Vane

Luc van Essen, als DJ bekend als Lukas Vane is de nieuwe artiest in het House of Talent. Deze veelzijdige DJ met ruim 7 jaar ervaring is de afgelopen tijd druk bezig met zijn carriere, en niet zonder succes. Zo draaide hij op vele clubs en festivals in binnen- en buitenland. Tot 20 shows per maand.

Met zijn passie voor ‘oude hits in nieuwe jasjes’en het afwisselen met hedendaagse clubhits bouwt hij aan zijn eigen stijl. Met zijn bekendheid op de sociale media als steun in de rug is Lukas Vane de ideale DJ voor elke club, elk festival of feest.

Lukas Vane boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lukas Vane zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lukas Vane wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lukas Vane. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lukas Vane te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.