Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ludwig Schwalbe boeken?

Ludwig Schwalbe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ludwig Schwalbe

Wilt u Ludwig Schwalbe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ludwig Schwalbe

Ludwig Schwalbe is de Duitse Schlagerstar welke op ieder Oktoberfest de stimmung brengt. Ludwig is zo Duits als het maar zijn kan... Hij neemt je mee in de geweldige sfeer die je zo vaak in Beieren, Oostenrijk en nu dus ook in Nederland aantreft!

Ludwig Schwalbe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ludwig Schwalbe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ludwig Schwalbe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ludwig Schwalbe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ludwig Schwalbe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.