Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Luciano Gelati, Zingende Ijscoman boeken?

Luciano Gelati, Zingende Ijscoman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Luciano Gelati, Zingende Ijscoman

Wilt u Luciano Gelati, Zingende Ijscoman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Luciano Gelati, Zingende Ijscoman

De zingende ijscoman die uw hart doet smelten!

Met zijn temperamentvolle optreden steelt Luciano Gelati overal de show. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daar warm van krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke Italiaanse ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert. Luciano Gelati kan met zijn klassieke ijskar op een vaste plaats optreden, of als Luciano è mobile zich tussen het publiek verplaatsen. Wilt u op verrassende wijze uw evenement opvrolijken? Met Luciano Gelati haalt u een rasartiest in huis. Succes verzekerd!

Luciano Gelati, Zingende Ijscoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Luciano Gelati, Zingende Ijscoman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Luciano Gelati, Zingende Ijscoman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Luciano Gelati, Zingende Ijscoman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Luciano Gelati, Zingende Ijscoman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.