Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lowriderz boeken?

Lowriderz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lowriderz

Wilt u Lowriderz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lowriderz

Lowriderz is een van de meest energieke DJ-acts binnen het (hard)dance genre.

On stage komt de ware aard van deze mannen naar boven: ongelimiteerde energie, en liefde voor alle stijlen binnen het hard EDM spectrum, worden vanuit de DJ booth de zaal ingeslingerd.

Naast de unieke (solo)releases zijn de Lowriderz altijd bewapend met de dikste mash-ups en remixen. Met een energieke mix van Trap en Freestyle laat dit DJ duo elk publiek kei hard gaan.

De stappen die de afgelopen twee jaar gemaakt zijn, zijn niet onopgemerkt gebleven. Met shows op Tomorrowland, Sportpaleis Antwerpen, Defqon 1, WiSH Outdoor, Intents Festival, Pussy Lounge, The Qontinent en ontelbare clubs in binnen en buitenland gaan de Lowriderz hard en breken overal de tent af!

Lowriderz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lowriderz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lowriderz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lowriderz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lowriderz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.