Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Louis Talpe boeken?

Louis Talpe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Louis Talpe

Wilt u Louis Talpe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Louis Talpe

Louis Talpe is acteur in zéér uiteenlopende series en films, stemacteur, columnist, en als hij een keer optreedt als zanger of danser valt hij ook meteen in de prijzen.

De Vlaamse acteur Louis Talpe wist al vroeg wat hij leuk vond: acteren en taal. Met de Franse taal onder de knie vertrok hij voor een opleiding naar Engeland om zijn talenkennis verder uit te breiden. Terug in België stortte hij zich op het acteren en volgde een driejarige toneelopleiding aan de ITVS (bij Leuven).

Al tijdens zijn opleiding wordt Louis gevraagd voor uiteenlopende rollen in Vlaamse series. Vanaf 2006 speelt hij agent Toby in de bekende Studio 100-jeugdserie Mega Mindy. Inmiddels op de teller: meer dan zestig afleveringen, een musical, drie bioscoopfilms, een fors aantal MegaToby tv-specials en een spectaculaire 3D-show.

Eind 2009 speelt hij de jonge sous-chef in de prestigieuze reeks Goesting, naast Gène Bervoets en Jan van Looveren.
Ook in Nederland wordt Louis steeds populairder. Zo speelt hij mee in de bioscoopfilm Gooische Vrouwen, heeft hij een rol in de VPRO-serie Het gordijnpaleis van Ollie Hartmoed. Zijn rol als Mike Brandt in Goede tijden slechte tijden houdt in de zomer van 2013 iedereen in zijn greep, waarbij hij de serie na twee jaar verlaat.

Louis heeft één van de hoofdrollen in de dramaserie Verliefd op Ibiza op SBS6 en in Vlaanderen speelt hij een rol in het tweede seizoen van de Ridder voor de VRT. Naast Nicolette van Dam speelt Louis in de Bioscoopfilm, de Club van Sinterklaas en de Pietenschool die in het najaar van 2013 in zowel Nederland als Vlaanderen in première ging.

Louis Talpe is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en uitdagingen en heeft daarbij met zijn talenkennis een geweldige extra troef in handen. Zijn opmerkelijke veelzijdigheid blijkt uit zijn activiteiten naast zijn werk als acteur: hij won de finale van Sterren op de dansvloer (2010, de Vlaamse versie van Dancing with the stars), deed de stem van de prins in Disney’s Sneeuwwitje (2012, Vlaamse versie) en was een van de mannen van de Boyband (2012, met Carly Luske, John Williams en Ron Link) tijdens het Kippenvelconcert naar aanleiding van de 100ste Linda. En dan is hij ook nog eens vast columnist in het meidenmaandblad Glossy! die hem in 2013 ook nog eens kozen als meest sexy man van Nederland.

Louis Talpe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Louis Talpe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Louis Talpe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Louis Talpe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Louis Talpe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.